VEDETE LA APA 8 AUGUST. ANAMARIA FERENT si-a invins frica de apa cu ajutorul mamei

Editie incendiara a emisiunii SPLASH! VEDETE LA APA cu staruri de prim rang invitate sa-si demonstreze calitatile de saritori de la trambulina in bazin, pentru a ajuta anumite cazuri sociale.

Una dintre concurentele de vineri, 8 august, este Anamaria Ferent, cunoscuta cantareata declarand inca inainte de emisiune ca are o mare frica de apa, si implicit de bazine. Frumoasa artista a reusit insa sa treaca mai repede peste aceasta fobie datorita mamei sale, care a insotit-o la fiecare antrenament pentru a o incuraja.

A fost formula ideala, deoarece curajul dat de mama ei a fost hotarator in evolutiile foarte bune al Anamariei, catareata declarand ca acest concurs a reprezentat momentul prielnic de a-si invinge teama de apa.

“Cand am venit la bazin si am vazut aceste inaltimi de la care ar trebui sa sar, am crezut ca o sa mor. Am rugat-o pe mama sa vina cu mine, in primul rand, pentru ca mi-e drag sa o stiu in preajma mea. Apoi, ma gandeam ca, macar de rusine fata de ea, sa-mi fac curaj sa sar”, spune Anamaria.

CITESTE SI: SPLASH! VEDETE LA APA 8 AUGUST 2014. EXECUTII SPECTACULOASE DAR SI MOMENTE DE SENSIBILITATE MAXIMA

Traumele Anei legate de apa dateaza din adolescenta. La 17 ani, cantareata era sa se inece in mare si a fost salvata de un prieten, in ultimul moment. Cativa ani mai tarziu, stand pe malul Siretului, Anamaria a vazut un prieten inecandu-se sub ochii ei. “intamplarea asta m-a marcat pe viata. Mult timp dupa aceea nu am mai intrat in apa si in continuare mi-e foarte frica de apa. Intru in piscina, inot, dar trebuie sa stiu ca ma pot agata de ceva, in caz ca obosesc. Iar in mare sau ocean nu stau decat la mal, unde simt nisipul sub picioare”, mai povesteste cantareata.

Antrenamentele de bazinul olimpic nu au fost lipsite de evenimente pentru Anamaria Ferent. In urma unei sarituri, s-a lovit atat de tare in zona coccisului, ca multe saptamani dupa aceea a trebuit sa foloseasca o pernita gen colac de cate ori trebuia sa se aseze pe scaun.

Sursa stire: spynews.ro