VEDETE SINCERE! Au recunoscut ca se MASTURBEAZA si se MANDRESC cu asta

VEDETE, SINCERITATE, MASTURBARE, NICK CANNON, ROBERT DOWNEY JR, DUSTIN HOFFMAN, MADONNA, SHIA LABOEF

Sa te masturbezi este ceva perfect normal. Sa vorbesti despre asta in public, mai ales ca esti si vedeta cunoscuta pe plan international, este cel putin ciudat. Dar unele personalitati chiar se lauda cu “faptele” lor de dragoste fata de sine.

Anna Kendrick

O stii din celebra serie a filmelor Twilight si chiar daca a jucat rolul unei vampirite sexy, tot nu pare genul de persoana care sa ofere astfel de detalii intime in viata reala. Cu toate aceastea, Anna a scris pe contul sau de Twitter – si au vazut toti fanii sai – ca a fost la unul dintre filmele in care a jucat Ryan Gosling si a fost vazuta masturbandu-se, in ultimul rand.

Nick Cannon
Nick este sotul si tatal copiilor lui Mariah Carey. El a marturisit live, in timpul emisiunii lui Howard Stern, ca adora sa faca dragoste cu artista pe piesele ei, iar atunci cand ea nu este acolo, el se masturbeaza. Tot pe muzica vedetei. Mai mult, a spus si care este piesa lui preferata – Hero.

CITESTE SI: ZODII DISPUSE PENTRU AVENTURI DE O NOAPTE

Robert Downey Jr.
Faimosul actor este ravnit acum de femei din intreaga lume, insa a marturisit ca in tinerete avea o problema: se masturba compulsiv.

Aubrey O’Day
Ea este o actrita de filme porno foarte cunoscuta in Statele Unite. Acum este prietena foarte buna cu Jenna Jameson, insa inainte s-o cunoasca… “Ma uitam la filme in care juca Jenna Jameson, acum n-o mai fac. Era inainte sa fie cea mai buna prietena a mea”, a recunoscut vedeta.

Dustin Hoffman
Celebrul actor face sport ca sa se mentina sanatos si ca sa-si pastreze o greutate potrivita pentru statura sa. Dar a marturisit ca arde calorii si altfel: “Ma mai joc cu mine ocazional. Si asta arde calorii, cel putin asa cred”.

Shia LaBeouf
Actorul se afla la filmari alaturi de Cameron Diaz si Lucy Liu. El statea intr-o rulota apropiata de ale lor, iar la un moment dat, ele s-au intalnit intr-una din rulote sa stea de vorba. Iar el le vedea foarte bine pe geam: “Eram inauntru si ma jucam cu mine. Doar gandul ca ele se schimbau acolo a fost de ajuns sa ma excite”.

CITESTE SI: FUNNY: CE FEL DE CRIMINAL AI FI IN FUNCTIE DE ZODIE

Madonna
Madonna a fost intotdeauna vedeta care a vrut sa scandalizeze auditoriul: “Nu m-am masturbat decat tarziu, pe la 17-18 ani. Facusem deja sex si nu intelesesem ce inseamna sa ma masturbez”.

Sursa www.unica.ro