Velea si Antonia si-au pus preotii-n cap! Afla mai multe

Vedetele nu tin cont de regulile sfinte si amana, periculos de mult, crestinarea bebelusilor. Dau vina pe programul incarcat al lor sau al nasilor, insa preotii ii avertizeaza ca micutii sunt expusi deochiului si bolilor daca nu primesc botezul pana la 40 de zile de la nastere. 

Antonia (26 ani) si Alex Velea (31 ani) sunt topiti dupa micutul Dominic,  in varsta de 10 luni, insa nu par deloc afectati ca nu i-au organizat pana acum botezul. Surse din preajma lor ne-au declarat ca Antonia ar fi vrut sa scape de divortul de Vincenzo Castellano, sotul italian, pana la botez si sa faca si nunta cu noul iubit, in acelasi timp. Cei doi solisti au anuntat, in treaca, ca evenimentul va avea loc in aceasta toamna, fara insa a preciza ziua si luna.

CITESTE SI: Antonia si-a surprins fanii cu o noua coafura. Cum arata vedeta cu breton? Vezi FOTO

Preotii trag un semnal de alarma si ii dojenesc pe inconstientii parinti: ”Un copil nebotezat este expus tuturor relelor si se poate imbolnavi mult mai usor. Pentru a fi ferit de spiritele rele e bine ca pruncul sa fie crestinat, conform canoanelor bisericii, intre 8 si 40 zile. Unii parinti isi boteaza copiii si mai tarziu, pe la 6 luni, pentru ca, de regula, se tem ca bebelusul lor este prea mic pentru a fi bagat in cristelnita. Insa ceea ce poate nu stiu e ca micutii sunt expusi bolilor si deochiului. In plus, daca un copil moare inainte sa fie botezat, inmormantarea acestuia nu se poate face dupa randuiala bisericeasca”, ne-a marturisit un preot ortodox, care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

 

Sursa: click