Venom 2 întâmpină probleme de producție! Ce se întâmplă cu filmul în care joacă Tom Hardy

În luna ianuarie, jurnaliștii de la Variety au obținut confirmarea faptului că o continuare a primului film “Venom” este în lucru. Se pare însă că filmul cu Tom Hardy întâmpină deja probleme de producție.

Încă din acel moment era incertă revenirea lui Ruben Fleischer ca regizor, bărbatul având programul ocupat cu realizarea “Zombieland: Double Tap”, continuarea unui alt film-fenomen al anilor 2000.

Potrivit Discussing Film, se pare că Fleischer chiar nu se va mai ocupa de “Venom 2” și că Sony Pictures caută deja un înlocuitor, astfel încât producția lung-metrajului să poată începe la începutul lunii noiembrie.

Citește și: VENOM, CU TOM HARDY ÎN ROL PRINCIPAL, A STABILIT UN RECORD DE ÎNCASĂRI LA DEBUTUL ÎN BOX OFFICE-UL NORD-AMERICAN

Primul “Venom”, care a fost produs cu un buget relativ modest comparativ cu majoritatea blockbuster-urilor de acest gen, a câștigat 855,5 milioane de dolari la box office-ul global – o adevărată performanță. Personajul Venom a apărut prima dată în numărul 252 al revistei de benzi desenate “The Amazing Spider-Man”.

În “Venom”, Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință, care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră.

Brock ajunge în contact cu aceasta, iar materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri. În “Venom 2”, Eddie Brock îl va întâlni pe dușmanul lui cel mai mare din benzile desenate, Carnage.

Sursa traducere: filmnow.ro