Venus Williams a făcut o declarație superbă despre Simona Halep înaintea meciului de la Miami

Venus Williams a făcut o declarație superbă despre Simona Halep înaintea meciului pe care cele două îl vor disputa în optimile de finală ale turneului de la Miami. De trei ori învingătoare în turneul de la Miami, Venus spune că privește meciul cu Simona ca pe o lecție din care va avea de învățat.

“Simona întotdeauna joacă un tenis perfect împotriva mea și trebuie să fiu pregătită. Fiecare meci este diferit și am șansa să joc mai bine și să învăț. Știu că fiecare punct va fi o șansă pentru mine să joc tot mai bine și să învăț. Cam aș văd meciul cu Simona. Abia aștept să o întâlnesc”, a spus Venus la conferința de presă.

Venus Williams ocupă locul 43 în clasamentul WTA și este o veterană a circuitului mondial. Cu Simona Halep s-a mai întâlnit de șase ori, iar scorul este egal, 3-3. Totuși, sportiva noastră a câștigat ultimele trei partide. De altfel, ultima înfrângere a Simonei în fața lui Venus datează tocmai din 2013. La casele de pariuri, Simona e cotată cu prima șansă să câștige, având cota 1.4 pentru o victorie.

Partida dintre Simona și Venus va avea loc luni, de la ora 22:00.

Sursa foto: sport