Verdict dur pentru Michael Schumacher: Sansele sa isi revina sunt nule

Gary Harstein, fost doctor in Formula 1 si unul dintre apropiatii lui Michael Schumacher lanseaza un verdict dur despre starea de sanatate a fostului campion mondial: sansele ca acesta sa isi revina sunt practic nule.

Doctorul Gary Harstein, care a lucrat in Formula 1 si se cunoaste personal cu Michael Schumacher, care se afla de aproape o luna in coma indusa dupa un accident la schi, sustine ca sansele ca fostul campion mondial sa-si mai revina sunt aproape inexistente. “Este extrem de putin probabil, practic imposibil ca Michael Schumacher, cel pe care-l stim cu totii, sa-si mai revina vreodata”, a declarat Harstein.

Doctorul a mai afirmat ca ar fi un adevarat miracol daca Schumacher va putea sa manance singur. “Daca Michael va putea sa mearga singur, sa manance fara ajutor sau sa se imbrace, atunci putem considera ca avem parte de un miracol al rezistentei corpului uman”, a adaugat Harstein.

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Conform celui mai recent buletin medical oficial, situatia este in continuare critica, dar stabila.

Sursa foto: bild.de