VERDICT FINAL in cazul EXPULZARII lui COSMIN OLAROIU din EAU

MAGISTRATII Tribunalului Abu Dhabi au anuntat, miercuri, VERDICTUL FINAL in litigiul dintre COSMIN OLAROIU si fostul sau club, Al-Ain, dupa ce ambele parti au facut recurs la decizia de condamnare la INCHISOARE cu SUSPENDARE, informeaza Ziare.com.

TRIBUNALUL Abu Dhabi a hotarat sa mentina DECIZIA INITIALA, astfel ca COSMIN OLAROIU ramane cu o CONDAMNARE la trei luni de INCHISOARE cu suspendare. Aceasta decizie a fost luata dupa ce Al-Ain a facut recurs, solicitand ca COSMIN OLAROIU sa execute trei ani de INCHISOARE, iar apoi sa fie EXPULZAT din Emiratele Arabe Unite.

Citeste si: COSMIN OLAROIU, inca un SCANDAL in Emirate

Hotararea luata miercuri de Tribunalul Abu Dhabi este DEFINITIVA. In cazul in care va comite o alta infractiune in urmatorii trei ani, COSMIN OLAROIU va executa si cele trei luni de pedeapsa cu suspendare. COSMIN OLAROIU  a fost CONDAMNAT, pe 17 februarie, la trei luni de INCHISOARE cu suspendare in acest caz si la plata unei amenzi in valoare de 21.000 de dirhami.

Citeste si: COSMIN OLAROIU a primit o noua OFERTA SENZATIONALA din partea seicilor

Instanta de judecata a luat aceasta decizie intrucat COSMIN OLAROIU a declarat ca fosta sa echipa, Al-Ain, nu si-a mai schimbat echipamentul de doi ani. Declaratiile lui OLAROIU au fost considerate o ofensa la adresa seicilor, astfel ca romanul a fost pedepsit. 

Sursa foto: sport.ro