Verdictul lui Ponta: Basescu, Boc si Udrea ar trebui judecati pentru subminarea economiei nationale

Victor Ponta a facut declaratii extrem de dure, in aceasta seara, la adresa lui Traian Basescu si a acelora pe care ii considera “locotenentii” presedintelui. Astfel, primul ministru a spus ca seful statului, alaturi de Emil Boc si Elena Udrea ar trebui sa fie judecati pentru subminarea economiei nationale.

“Erau doi barbati si o doamna, doamna Udrea, erau toti trei o gasca si au luat tara in spate si au aruncat-o in prapastie, au distrus-o pur si simplu, si-au batut joc de aceasta tara, au distrus-o economic. Dupa parerea mea ar trebui toti trei judecati pentru subminarea economiei nationale, dar sigur au imunitate. Ne-au scos din randul tarilor civilizate, motiv pentru care oamenii i-au pulverizat pana la urma la votul din 2012 (..).si ii vor spulbera si anul acesta”, a declarat Victor Ponta la Romania TV.

Citeste si: Basescu, mesaj pentru romani: Ponta va minte, baga acciza la carburant ca sa aiba bani pentru baroni

Ponta are convingerea ca Traian Basescu si Elena Udrea s-au imbogatit in timpul guvernarii PDL.

“Trei oameni care si-au batut joc de Romania, care s-au imbogatit doi dintre ei, domnul Boc nu cred ca s-a imbogatit, care si-au pus numai si numai slugi obediente si care vor reprezenta pentru Romania cea mai neagra perioada de dupa 1989”, a concluzionat premierul.