VESTE BOMBA! A ANUNTAT CA PLEACA DE LA ANTENA 3, DUPA 24 DE ANI DE JURNALISM

O vedeta de la Antena 3 a decis sa paraseasca postul de televiziune. Fondat de Dan Voiculescu, in prezent aflat dupa gratii pentru implicarea sa in privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Antena 3 a inceput sa-si piarda angajatii de top, scrie presa online.

Mai precis, Oana Stanciulescu, realizatoarea emisiunii “Panorama”, a decis sa finalizeze colaborarea cu postul de televiziune. Anuntul a fost facut chiar de aceasta, pe pagina personala de Facebook, insa nu a oferit prea multe detalii referitoare la aceasta decizie.

Citeste si: Postul Realitatea TV, amendat pentru emisiunea “Jocuri de putere”

“Contractul dintre mine si Antena 3 inceteaza incepand de astazi. Dupa 24 de ani de jurnalism, consider in continuare ca libertatea de exprimare este un bun castigat care nu poate fi luat nimanui!”, a precizat Oana Stanciulescu, citata de reportervirtual.ro.

Citeste si: DEZVALUIRI despre RARES BOGDAN, facute de Sebastian Ghita

Potrivit aceleiasi surse, postul de televiziune mentionat ar putea micsora salariile angajatilor si s-ar pregati sa renunte la colaborarea cu 50 de jurnalisti, incepand cu data de 1 februarie.

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, ar fi avut deja doua sedinte cu sefii de departamente. Astfel, salariile sub 5.000 lei vor fi reduse cu 10%, cele de peste 5.000 de lei cu 15%, iar 50 de oameni, atat din redactie, cat si din personalul tehnic, ar putea fi disponibilizati de la 1 februarie 2015. Informatia nu a fost confirmata de oficialii postului.

Tot reportervirtual.ro mai scrie ca Antena 3 (dar si Antena 1) isi muta redactia si studiourile in cladirea Willbrook, din Otopeni, in care activeaza un alt canal de stiri, Realitatea TV.