Veste buna pentru soferi: CARBURANTI mai ieftini in weekend. Vezi unde!

Companiile petroliere ofera PROMOTII de weekend pentru a impulsiona vanzarile de CARBURANTI, aflate in cadere din cauza scumpirilor generate de cresterea taxelor si scumpirea petrolului.

Potrivit economica.net, trei companii de pe piata locala de distributie a carburantilor deruleaza mai multe PROMOTII prin care soferii primesc REDUCERI LA POMPA, daca alimenteaza in zilele de la sfarsitul saptamanii .

Petrom

Petrom deruleaza, pana la 31 august, o PROMOTIE prin care ofera o REDUCERE de 7 bani pe litru pentru benzina standard de 95, pentru benzina Extra 99 si pentru GPL Auto. La PROMOTIE poate participa orice alimenteaza la statiile Petrom, de vineri de la ora 23.00 pana duminica la ora 23.

La promotie participa 78 de benzinarii, dintre care 49 sunt in Bucuresti.

Citeste si: ESTI SOFER? DE MAINE VEI MERGE MAI PUTIN CU MASINA DIN CAUZA ACCIZEI DE CARBURANT. VEZI CU CAT!

Lukoil

Lukoil ofera mai multe PROMOTII. Cea mai atractiva este cea la benzina scumpa cu aditiv ECTO si cifra octanica 98, aceasta fiind la preturi cu 80 de bani / litru mai mici in weekend fata de pretul normal.

PROMOTIA “Weekend-ul cu reduceri la ecto incepe de vineri” se refera si la toti  carburantii cu aditivi ECTO, la benzina CO 95, reducerea fiind de 18 bani / litru. Este nevoie insa de formalitatea obtinerii unui card de fidelitate Club Lukoil. Promotia va dura pana la 7 septembrie.

Rompetrol

Rompetrol a lansat pe 1 iulie campania “Castiga acum carburant pentru toate vacantele tale”, prin care clientii care platesc cash, card bancar sau card Fill&Go Personal au posibilitatea de a castiga unul din cele 2133 de plinuri de carburant si 10 premii a cate o tona de carburant fiecare.

Citeste si: FORD TE INVATA CUM SA ECONOMISESTI 1.000 DE EURO PE AN LA CARBURANT. VIDEO

Aceasta se va desfasura pana la 31 august 2014 in toate cele 132 statii proprii Rompetrol, la promotie participand toate produsele comercializate de companie –  carburanti si gaz petrolier lichefiat, dar si cele din magazin si/ sau restaurant, inclusiv rovinieta si buteliile.

Sursa foto: realitatea.net