Veste buna pentru turisti: nu se scumpesc pachetele pentru litoral

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) transmite ca preturile vacantelor pe litoral ale agentiilor de turism membre nu cresc de la 15 iulie odata cu incheierea programului „Litoralul pentru toti”.

Preturile au fost negociate cu hotelierii inca de anul trecut si sunt publicate din octombrie 2012 in cataloagele si pe site-urile agentiilor. Acestea sunt garantate de catre agentiile de turism membre ANAT pentru intreg sezonul: „Informam opinia publica ca preturile vacantelor pe litoral ale agentiilor de turism membre ANAT, nu cresc de la 15 iulie 2013.”, scrie int-un comunicat de pe site-ul asociatiei, anat.ro.

„Informatiile din presa referitoare la cresteri de preturi pe litoral in luna iulie se refera strict la tarifele pentru cei care platesc direct la receptia hotelului” se mai precizeaza in comunicat.

Prin programul  „Litoralul pentru toti”, turistii au avut posibilitatea de a merge o saptamana la mare achitand 159 lei la un hotel de o stea sau 985 lei la un hotel de cinci stele, cu all inclusive.

Sursa foto: cronicaromana.ro