VESTE DRAMATICA pentru FANII formatiei IRON MAIDEN

VESTE DRAMATICA pentru FANII formatiei IRON MAIDEN

Veste devastatoare pentru fanii trupei Iron Maiden. Bruce Dickison, solistul formatiei, a fost diagnosticat cu o boala incurabila chiar inainte de Craciun, iar ulterior a fost supus unor sedinte de chimioterapie si radioterapie, care s-au incheiat ieri, se arata intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a trupei.

Din fericire, solistul trupei britanice are toate sansele sa se vindece, deoarece tumoarea a fost descoperita intr-un stadiu incipient. Anuntul de pe Facebook le transmite fanilor trupei Iron Maiden ca va fi nevoie de cateva luni inainte ca Bruce sa revina complet la forma fizica din trecut.

Citeste si: LA CAPATUL PUTERILOR: SORIN OVIDIU VANTU si-a facut TESTAMENTUL

“Chiar inainte de Craciun, Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, a facut un control de rutina la medicul sau de familie. In urma acelui control, a fost nevoit sa faca o serie de analize si biopsii care au relevat o mica tumoare canceroasa, pozitionata in partea din spate a limbii. Tratamentul de sapte saptamani, ce a constat in sedinte de chimioterapie si radioterapie, s-a incheiat ieri. Intrucat tumoarea a fost descoperita intr-un stadiu incipient, pronosticul medical este din fericire unul extrem de bun. Medicii lui Bruce se asteapta ca el sa beneficieze de o recuperare completa, iar semnalul vindecarii complete ar putea sa ii fie dat in luna mai. Va fi nevoie de alte cateva luni inainte ca Bruce sa revina complet la forma lui fizica din trecut. Intre timp, va rugam sa aveti rabdare, sa fiti intelegatori si sa respectati viata privata a lui Bruce si a familiei sale pana cand va vom furniza informatii actualizate, la sfarsitul lunii mai. Bruce se simte foarte bine, tinand cont de circumstante, si intreaga trupa are o atitudine pozitiva”, precizeaza mesajul publicat pe contul de Facebook al trupei Iron Maiden.