VESTE EXCELENTA pentru GIGI BECALI! Un apropiat al sau a dezvaluit cand va fi ELIBERAT

Un prieten apropiat al finantatorului echipei Steaua a dezvaluit cand va fi eliberat GIGI BECALI din inchisoarea. VIOREL PAUNESCU, omul de la care BECALI a preluat clubul din Ghencea, a declarat ca latifundiarul din Pipera va fi eliberat in curand din penitenciar.

Intr-o interventie la postul de televiziune Digi Sport, Viorel Paunescu a declarat ca in afara permisiei de 5 zile pe care Gigi Becali o va primi in perioada sarbatorilor de iarna, finantatorul Stelei  ar putea fi eliberat definitiv la scurt timp dupa Revelion.

CITESTE SI: GIGI BECALI va putea folosi TELEFONUL MOBIL in inchisoare 

“Gigi va veni acasa de Sarbatori. Va primi o permisie de cinci zile. Nu stiu daca va fi eliberat definitiv atunci, dar dupa Revelion ar putea fi! El scrie o carte (n.red. intitulata “Muntele Athos, patria ortodoxismului”), presteaza diferite munci si se incadreaza in fisa detinutului care poate sa fie eliberat conditionat din penitenciar inainte de efectuarea intregii pedepse”, a spus Viorel Paunescu la DigiSport.

CITESTE SI: GIGI BECALI incearca sa recupereze NUMELE si SIGLA STELEI de la ARMATA 

Gigi Becali a fost condamnat in mai 2013 la 3 ani si 6 luni de inchisoare in urma judecarii dosarelor  “Schimbului de terenuri cu MApN” si “Valiza”, la care s-a adugat si un spor de pedeapsa.

Sursa foto: sport.ro