Veste EXCELENTA primita de Gica Popescu in spatele GRATIILOR

Din spatele gratiilor, GICA POPESCU primeste o veste excelenta. Condamnat la trei ani, o luna si 10 zile de inchisoare in “Dosarul Transferurilor”, fostul mare fotbalist pare sa aiba sanse foarte bune de a fi GRATIAT.

Aproape 25.000 de romani sustin ELIBERAREA lui GICA POPESCU si au semnat deja pentru ca acesta sa fie GRATIAT, scrie spynews.ro.

Citeste si: GICA POPESCU, DECIZIE SOC LUATA IN PUSCARIE: “NU VREAU SA TE VAD!”

“GICA POPESCU, unul dintre simbolurile fotbalului romanesc, nu trebuie sa faca inchisoare, alaturi de criminali si violatori! Pentru toate bucuriile aduse milioanelor de romani de-a lungul carierei sale impresionante, GICA POPESCU merita sa i se dea sansa iertarii, prin GRATIERE. Haideti sa demonstram ca ne pretuim valorile! Semnati PETITIA prin care putem obtine gratierea lui GICA POPESCU! Pentru ca Legea gratierii este destinata unor astfel de cazuri”, se arata in PETITIA semnata online de mii de romani.

Cererea a primit sustinerea a 24 .474 de persoane care au lasat peste trei mii de comentarii:

“Mare pacat pentru acest om care ne-a facut sa fim mandri ca suntem romani. Oare nu merita putina clementa?”

“Sa speram ca se va tine cont de aceasta PETITIE…!”

“Chiar daca a gresit, POPESCU cel putin a incercat sa returneze niste bani. Asta spune multe despre onoarea lui. Merita GRATIAT”, sunt cateva din mesajele sustinatorilor.

GICA POPESCU, O NOUA VESTE TERIBILA PRIMITA IN INCHISOARE! CE DECIZIE A LUAT SOTIA FOTBALISTULUI!

Sursa foto: starjunior.ro