VESTE NESPERATA! STEAUA BUCURESTI ar putea reveni pe ARENA NATIONALA

ARENA NATIONALA si-ar putea deschide din nou portile. O veste excelenta atat pentru STEAUA BUCURESTI, cat si pentru ECHIPA NATIONALA. VASILE DINCU, ministrul Dezvoltarii Regionale, a declarat ca se incearca gasirea unei solutii de acordare a unei adeverinte temporare de functionarea a fostului “23 August”.

„Lucram zilele acestea la o chestiune practica. Am chemat toate echipele de la ISU, de la noi, de la MDRAP, primarul general. Toti lucram, de exemplu pentru a vedea cum sa optimizam, sa dam o adeverinta temporara pentru ARENA NATIONALA, un stadion foarte modern, care are niste sisteme de aparare contra incendiilor, spun niste specialisti, cum nu exista in Europa, pentru ca sint foarte noi si scumpe. Doar ca o deficienta legata de coruptie, de o inadvertenta, de lipsa de organizare la noi, a schimbat un material la copertina care nu era trecut in proiect”, a spus VASILE DINCU, la postul Realitatea Tv.

CITESTE SI: DNA S-A SESIZAT DIN OFICIU IN CAZUL ACOPERISULUI ARENEI NATIONALE

Pe 27 martie, Romania are programat un super amical cu Spania, insa deocamdata nu se stie pe ce stadion va avea loc aceasta partida. Totusi, daca ARENA NATIONALA va primi adeverinta temporara de functionare, situatia s-ar rezolva. STEAUA BUCURESTI trage, la randul ei, sperante ca stadionul ar urma sa fie redeschis, mai ales ca nu a gasit deocamdata o arena unde sa-si poata disputa partidele considerate pe teren propriu ramase din acest sezon.

Sursa foto: sport