VESTE SENZATIONALA: MIHAI NESU revine in LIGA I. “BICHONUL” va activa la U CLUJ

O veste senzationala a luat prin surprindere toata suflarea fotbalistica din Romania dupa ce, vineri, GEORGE OGARARU, antrenorul echipei Universitatea Cluj, a anuntat ca l-a cooptat in staff-ul sau tehnic pe bunul sau prieten si fost coechipier MIHAI NESU, acesta din urma urmand sa ocupe pozitia de video-analist.

“Va mai exista un membru in staff-ul nostru: Mihai Nesu. Va fi video-analist in cadrul lui “U” Cluj. Ma bucur ca a acceptat sa lucram impreuna. Este la Oradea si o data pe saptamana va veni probabil la Cluj. Munca de video-analist se poate face oricum si de acasa”, a declarat George Ogararu.

Ioan Andone a primit vestea revenirii lui Nesu in fotbalul romanesc cu mult entuziasm. Nesu va fi analist video in staff-ul lui George Ogararu, la Universitatea Cluj, insa Andone il vede chiar si antrenor principal intr-o buna zi.

CITESTE SI: GEORGE OGARARU a fost numit in functia de ANTRENOR principal al UNIVERSITATII CLUJ 

“Este un lucru extrem de pozitiv tinand cont ca a jucat fotbal la nivel inalt. U Cluj a facut un transfer foarte bun si ma bucur ca revine in fotbal, pentru ca are o experienta mare. Meseria de analist este una pe care prea putine cluburi au angajat jucatori. E o surpriza pentru mine si sunt convins ca Nesu va ajuta cu tot ce cunoaste el staff-ul si pe jucatorii lui U Cluj. Analistul video te ajuta pe tine, ca antrenor principal, sa-ti pregatesti jocul, ajuta jucatorii prin explicatiile legate de calitatile si defectele echipei adverse, explica analiza pe care o faci dupa jocuri. 

Iti poti face strategia de abordare a unui meci in functie de analiza adversarului. Nesu se potriveste si ca antrenor principal in viitor, a fost un exemplu de jucator, un exemplu pentru daruire, un exemplu de comportament si in afara terenului. Trebuie sa priveasca cu optimism viata in continuare! Ma bucur mult pentru ce a facut el dupa accident, pentru ca s-a luptat ca nimeni nu ii mai dadea nicio sansa”, a declarat Andone pentru ProTV.

CITESTE SI: MIHAITA NESU, vestea care te va SURPRINDE! Ce DECIZIE a luat fostul fotbalist! 

Mihaita Nesu (31 de ani) s-a accidentat in 2012 la coloana in timpul unui antrenament al echipei FC Utrecht, moment dupa care a ramas paralizat de la gat in jos. Ogararu si Nesu au fost coechipieri la Steaua in perioada 2001-2006.

Sursa foto: sport.ro