VESTE SOC! BECALI DIVORTEAZA! SOTIA A BAGAT DEJA ACTELE!

VESTE SOC! BECALI DIVORTEAZA! SOTIA A BAGAT DEJA ACTELE ACTELE!

Becali divorteaza! Desi sotia sa il ajuta in arest, totusi a hotarat sa il paraseasca si a depus actele. Cei de la Fanatik scriu ca sotia lui Giovani Becali a decis sa divorteze si a parasit Romania, satula de atatea scandaluri. Insa, de curand, aceasta a decis sa revina in Romania si sa se ocupe de o parte din afacerile impresarului. Stella Becali a mers si in arest sa-si vada sotul, prilej cu care i-a transmis ca nu va renunta la divort.

Giovani Becali si-a cunoscut sotia in urma cu mai bine de 20 de ani la Paris, s-au indragostit la prima vedere, iar de atunci au ramas de nedespartit. La scurt timp, Giovani Becali, care pe atunci era un om cu un statut financiar mediu, si columbianca Stella s-au casatorit in Danemarca si au devenit parintii unei fete, Pamela. De atunci, totul a mers ca pe roate.

Impresarul a facut bani pe banda rulanta, iar sotia i-a mai nascut doua fete. Desi a fost mereu un atentia presei, Giovani a facut mereu tot posibilul sa isi protejeze partenera, care nu si-a dorit sa fie persoana publica, mai scrie Fanatik.

Citeste si: Radu Banciu, ATAC dur la Gigi Becali: Va iesi nenorocitul, dar…

Pana si cei mai apropiati prieteni credeau ca sunt o familie fericita. Asta pana in 2008, cand Stella Becali a bagat divort de impresar, pe care l-a acuzat de infidelitate si de faptul ca nu da zile intregi pe acasa si nici nu raspunde la telefon. Cu putin efort si tact, omul de afaceri a reusit sa o faca pe sotia lui sa mai dea o sansa casniciei lor. La inceputul anului trecut, insa, Stella a depus o alta cerere de divort, invocand aceleasi motive ca si la primul.

Vezi si: Ce se va intampla in ziua in care va fi eliberat Gigi Becali

Giovani Becali a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare in “Dosarul Transferurilor”, iar Stella si-a suspendat cererea, pentru a-i rezolva problemele lui Giovanni. In luna octombrie 2014 a decis sa plece din tara, saturandu-se sa fie in centrul atentiei. Insa, in urma cu mai bine de o luna, femeia de afaceri a luat o hotarare surprinzatoare:

“A decis ca nu il poate lasa pe Giovani chiar acum, la ananghie, dupa 25 de ani de casnicie. Au trei copii impreuna. Ea a mers sa negocieze pentru o datorie a impresarului si a preluat o parte din afacerile acestuia. Ba, mai mult, a mers si sa il viziteze, se preocupa de starea lui”, a declarat o sursa demna de incredere, pentru CANCAN.ro.

Citeste si: Din rau in mai rau: TELEVIZIUNILE nu mai au voie sa foloseasca denumirea de STEAUA BUCURESTI

Foto: sport.ro