VESTE SURPRIZA de la PRO TV! S-A INTORS IN TRUST

Cristina Cioran se intoarce pe sticla, dupa o perioada de pauza. Actrita a fost ofertata de statia din Pache Protopopescu sa participe la un reality-show, proiect pe care nu a putut sa-l refuze.

Astfel, urmatorul concurent confirmat in echipa fermierilor celebri este Cristina Cioran, care va intra in casa de la Ferma vedetelor alaturi de Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug si Mioara Velicu, Doinita Oancea si Corina Dragulescu, scrie radardemedia.ro.

Bine cunoscuta actrita a jucat in mai multe telenovele si a debutat ca prezentatoare la Acasa TV. In curand insa, Cristina Cioran se pregateste sa schimbe peisajul si sa renunte la rochii si pantofi cu toc in favoarea hainelor groase si a cizmelor de cauciuc, mai potrivite conditiilor de la ferma.

Citeste si: Sefii din TVR au fost evaluati: Claudiu Lucaci si Cristian Zgabercea raman manageri

Carismatica actrita a cerut sfaturi de la oamenii care traiesc la tara, pentru a se descurca cat mai bine in aceasta noua provocare.

“Ma pregatesc intens, in sensul ca am vorbit cu oameni care traiesc la tara si am aflat o gramada de lucruri interesante, care cu siguranta ma vor ajuta in Ferma Vedetelor. Am acceptat sa intru in acest proiect pentru ca nu am aceasta experienta de ferma, nu am avut bunici la tara si acum imi traiesc a doua copilarie. Sunt foarte incantata de proiectul Ferma Vedetelor, consider ca este aventura vietii mele, de pana acum. Imi plac provocarile, sunt foarte curajoasa si cred ca aceasta experienta imi va schimba viata in bine. Voi intelege si ma voi lovi de greutatile pe care le au cei care traiesc la tara. Voi invata sa am grija de animale si sa construiesc o ferma. Poate la un moment dat voi dezvolta aceasta experienta si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi face o ferma a mea, in aceasta viata”, a declsarat actrita pentru aceeasi sursa.

Te-ar putea interesa si: TRAIAN BASESCU, DAT PESTE CAP DE UN TELEFON MISTERIOS inainte de INTERVIUL DE LA TVR