VESTI BUNE despre ALAIN DELON de la fiica sa

ALAIN DELON este bine, a declarat sambata fiica lui, Anouchka, pe contul sau de Twitter, in urma informatiilor din presa ca actorul francez a fost internat in spital si a suferit o interventie chirurgicala in ultimele zile.

“Un mare multumesc pentru toate undele pozitive si mesajele voastre de sustinere. Va asigur, este bine”, scrie Anouchka Delon pe Twitter, fara a oferi alte detalii, potrivit Agerpres, care citeaza France Presse.

Conform postului de radio RTL si site-ului Point.fr, starul filmelor Guepard (Ghepardul) si La Piscine (Piscina), in varsta de 78 de ani, a fost internat duminica trecuta in spitalul Lariboisiere din Paris pentru o “problema a nervilor faciali” pentru care o interventie chirurgicala a avut loc miercuri.

Citeste si: Actorul ALAIN DELON, INTERNAT de urgenta si OPERAT

Potrivit Point.fr, atat internarea, cat si operatia fusesera planificate cu mult timp inainte. Actorul, care a avut si dureri de cap repetate, ar urma sa fie externat luni sau marti, adauga site-ul, citand un membru al familiei.

Actorul a mai avut in ultima perioada probleme de sanatate. In primavara lui 2012 si in septembrie 2013, a fost tratat pentru o aritmie cardiaca.

Citeste si: ACTOR CELEBRU RANIT GRAV intr-un ACCIDENT! Se afla la TERAPIE INTENSIVA

ALAIN DELON a jucat recent alaturi de fiica sa Anouchka in piesa de teatru Une journee ordinaire (O zi obisnuita).

Sursa foto: biosstars.us