Vesti bune despre Michael Schumacher, dupa mai mult de trei luni de coma

Michael Schumacher se afla in continuare in coma la spitalul din Grenoble, dar starea sa se imbunatateste, a anuntat managerul fostului pilot de Formula 1.

Sabine Kehm, reprezentantul lui “Schumi”, a reactionat dupa ce presa din Anglia a publicat mai multe articole alarmante despre starea germanului.

“Eu pot spune doar atat, exista semne incurajatoare”, a declarat aceasta pentru Bild, citat de ziare.com.

Mai mult, ea a negat informatiile potrivit carora Schumacher s-ar afla intr-o stare vegetativa persistenta, dar si pe cele care spun ca sotia fostului pilot ii amenajeaza un salon in vila familiei.

“Aceste zvonuri sunt nefondate”, a mai spus Kehm, care a precizat ca se fac intr-adevar lucrari de amenajare la vila, dar numai pentru ca tatal lui Schumacher, Rolf, se va muta acolo.

Citeste si: Reactie oficiala dupa “vestile extrem de proaste” despre Michael Schumacher

Michael Schumacher se afla in coma de la sfarsitul anului trecut, cand a suferit un accident teribil la schi. Fostul pilot de Formula 1 s-a lovit cu capul de o stanca si, desi a ajuns in cateva ore la spitalul din Grenoble, nu si-a mai revenit.

In urma cu doua luni, medicii francezi anuntau ca incearca sa-l trezeasca din coma, insa pana acum eforturile au ramas fara efect.

Sursa foto: telegraph.co.uk