VESTI BUNE pentru bucuresteni: PRETUL la apa SCADE cu 5,61% de la 1 februarie

De la 1 februrarie scade pretul la apa cu 5,61 la suta pentru consumatorii din Bucuresti, anunta directorul AMRSP Adrian Cristea, informeaza B1TV.

Cristea spune ca demersurile pentru ajustarea pretului la apa pentru locuitorii Capitalei au inceput inca de anul trecut. 

”Pot sa anunt in premiera la dumneavoastra ca incepand cu 1 februarie vom benefica de o noua ajustare a tarifului negativa, deci de o noua scadere a tarifului pentru locuitorii Capitalei de 5,61 la suta. Este foarte important ca autoritatile din Romania sa fie preocupate de buzunarul cetateanului”, a sustinut acesta.

Directorul AMRSP spune ca ajustarile de pret la apa pentru Capitala au inceput inca de anul trecut: ”In timpul anului trecut, AMRSP-ul, intr-o sedinta publica a Consilului General al Municipiului Bucuresti, a constatat ca TVA-ul la alimente a scazut la 7 la suta si a fost cel care a cerut scaderea la apa a TVA-ului la 7 la suta, ceea ce am obtinut de la guvernul de la acea perioada. Incepand cu 1 ianuarie anul acesta, TVA-ul la apa o sa fie de 7 la suta”, a explicat Adrian Cristea.

Sursa foto: b365