VESTI BUNE pentru CLIENTII DNA: ARESTUL CENTRAL al Politiei Capitalei va fi RENOVAT

Politia Capitalei a hotarat RENOVAREA punctului de acces al ARESTULUI CENTRAL, care va fi varuit si unde va fi schimbat mobilierul, aceste lucrari fiind anuntate pentru perioada urmatoare.

Reprezentantii Politiei Capitalei au precizat ca “pe parcursul anului 2014 a fost analizata, in mai multe etape, situatia Centrului de Retinere si Arestare Preventiva 1, programandu-se lucrari de reabilitare si igienizare a acestui spatiu”.

Sursa citata de Mediafax a precizat ca in perioada urmatoare vor avea loc lucrari de igienizare in zona de acces, spatiul destinat vizitatorilor, precum si in camerele in care se asigura dreptul la grefa, urmand sa fie adusa si mobila noua.

Citeste si: ELENA UDREA, SOLICITARI SURPRINZATOARE in INCHISOARE

RENOVAREA va fi realizata cu angajati ai Politiei Capitalei si nu se va apela la serviciile unei societati private, a mai precizat sursa citata.

ELENA UDREA, aflata in Arestul Central al Politiei Capitalei din 10 februarie pana marti seara, a solicitat, conducerii Arestului sa-i permita ca, pe banii ei, sa varuiasca celula in care a fost inchisa, sa vopseasca gratiile si caloriferele, sa schimbe mobilierul si sa tapeteze peretii, potrivit unor surse din Politie.

Astfel, in virtutea legii donatiei, ELENA UDREA a adresat conducerii ARESTULUI CENTRAL al Politiei Capitalei o cerere in care a solicitat sa i se permita sa-si renoveze celula.

Citeste si: Ministrul Justitiei si seful Penitenciarelor, AUDIATI de deputati in legatura cu CONDITIILE DIN INCHISORI

Udrea a mentionat ca intentioneaza sa varuiasca, sa vopseasca zabrelele si caloriferele, sa schimbe mobilierul si sa puna tapet pe pereti.

Conform anchetatorilor, solicitarea ELENEI UDREA urma sa fie analizata in aceasta saptamana de seful ARESTULUI CAPITALEI.

ELENA UDREA a fost plasata, marti seara, in arest la domiciliu, printr-o decizie definitiva luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, care a judecat contestatia deputatei la arestarea preventiva dispusa in 11 februarie in dosarul “Microsoft”.

Sursa foto: spynews.ro