VESTI EXCELENTE despre GABRIEL COTABITA: Este CONSTIENT si are momente de COOPERARE

VESTI EXCELENTE despre GABRIEL COTABITA. Starea de sanatate a interpretului GABRIEL COTABITA s-a AMELIORAT, potrivit unui comunicat de presa al Spitalului Floreasca din Capitala.

“Pacientul COTABITA GABRIEL prezinta o suferinta cerebrala postanoxica. Evaluarea neurologica este in ameliorare, pacientul fiind evaluat in prezent pe scala GCS la 13 puncte. Este constient, momentele de cooperare alterneaza cu perioade de confuzie, dezorientare temporo-spatiala si agitatie psihomotorie in planul patului. Pacientul respira spontan, necesitand intermitent oxigenoterapie pe masca si are functiile vitale in parametrii normali. Se alimenteaza per os, beneficiaza zilnic de sedinte de psihoterapie si fiziokinetoterapie. O echipa multidisciplinara reevalueaza in fiecare zi starea de sanatate inca fragila a pacientului”, se arata in comunicatul remis joi presei de catre medici.

CITESTE SI: MIRACOL! GABRIEL COTABITA S-A TREZIT! CANTARETUL A DESCHIS OCHII SI RESPIRA FARA APARATE. PRECIZARI de la MEDICI. UPDATE 

Fiica interpretului, AELA COTABITA, a scris pe pagina sa de Facebook ca “Tata demonstreaza in fiecare zi cat de puternic si ambitios este si reuseste sa uimeasca atat echipa medicala cat si pe noi cu progresele pe care le face. Am depasit o etapa in acest drum. Ne concentram acum pe partea de recuperare specifica in astfel de cazuri si suntem increzatoare atat in vointa si forta tatei cat si in expertiza echipei medicale a Spitalului Floreasca. Este un proces firesc insa de durata, in care sunt cu atat mai importante linistea, discretia si gandurile bune acordate in primul rand tatei. Cuvintele sunt de prisos atunci cand vine vorba de recunostinta pe care o simtim fata de toti cei care ne sustin”.

CITESTE SI: GABRIEL COTABITA, supus unei noi OPERATII

GABRIEL COTABITA a fost gasit inconstient in data de 8 mai in sala de sport aflata in incinta unui hotel din capitala. Medicii SMURD ajunsi la fata locului l-ar fi resuscitat timp de 40 de minute, interpretul suferind un stop cardio-respirator. De atunci se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitala.

Sursa foto: cinemagia.ro