Vesti “foarte proaste” in presa franceza despre Michael Schumacher. Starea sa este critica

Starea de sanatate a lui Michael Schumacher, victima unui accident pe o partie de schi in urma cu o saptamana, nu s-a imbunatatit, presa din Franta avand vesti proaste despre fostul pilot de Formula 1.

Dupa ce in ultimele zile medicii spitalului din Grenoble au refuzat sa mai ofere informatii despre starea medicala a lui Michael Schumacher, presa franceza a prezentat, duminica, o informatie alarmanta, scrie ziare.com. Publicatia Le Journal de Dimanche, citata de Focus.de, sustine ca Schumacher a fost supus sambata unui nou examen medical, iar rezultatele au fost “foarte proaste”. Jurnalistii francezi mentioneaza ca au obtinut aceasta informatie din partea unor surse din spitalul in care este internat Michael Schumacher.

Starea in care a ajuns Schumacher i-ar ingrijora pe doctori, acestia refuzand sa mai faca vreun comentariu public.

Michael Schumacher a suferit, in urma cu o saptamana, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit doua operatii. Conform celui mai recent buletin medical oficial, situatia este in continuare critica, dar stabila.

Sursa foto: bild.de