VESTI PROASTE. KIM KARDASHIAN si KANYE WEST, in prag de DIVORT?

Kim Kardashian a vrut din tot sufletul sa ramana gravida cu cel de-al doilea copil. Principalul motiv care a stat in spatele acestei decizii ar fi fost dorinta de a-si salva casnicia cu Kanye West. in ciuda eforturilor sale, sarcina se pare ca are chiar efectul opus.

Desi cuplul a reusit sa conceapa un copil dupa aproximativ un an in care s-a confruntat cu probleme de fertilitate, rapper-ul este destul de dezinteresat cu privire la familia care urmeaza sa se extinda, pastrand distanta fata de sotia sa.

Kim a fost prezenta la Festivalul de Film de la Cannes neinsotita de sotul sau. Mai mult decat atat, la una dintre petrecerile organizate cu ocazia evenimentului, vedeta si-a facut aparitia alaturi de mama sa si de sora mai mica, Kylie, si de partenerii acestora, Corey Gamble si Tyga. Kim a parut sa fie ce-a de-a cincea roata la caruta si a purtat o rochie total nepotrivita pentru silueta sa.

In ultima vreme, se zvoneste ca aceasta ar fi furioasa intrucat se simte abandonata de sotul ei. Mai mult decat atat, Kim trebuie sa faca fata singura cresterii fetitei lor, starilor de greata si luptei cu kilogramele. Tocmai aceasta crestere in greutate o face pe Kim sa nu se simta bine in pielea ei, ajungand sa urasca faptul ca trebuie sa fie prezenta la anumite evenimente la care toata lumea este cu ochii pe ea.

O sursa apropiata familiei Kardashian a declarat: “Hormonii lui Kim sunt acum la cote maxime, ea este un dezastru din punct de vedere emotional. Nu suporta faptul ca sotul ei nu este alaturi de ea si ca nu o ajuta pe parcursul sarcinii, iar atunci cand el nu a insotit-o la petrecerea de pe iaht, Kim s-a infuriat. Anumite persoane au auzit-o pe aceasta spunandu-i mamei sale ca de data aceasta chiar va divorta.”

N-ar fi prima data cand Kim s-ar confrunta cu un divort in timpul unei sarcini. In 2013, cand vedeta se pregatea de venirea pe lume a primului ei copil, aceasta era inca in plin proces de divort cu fostul ei sot, jucatorul profesionist de baschet Khris Humphries.

 Sursa  www.libertatea,ro