VESTI PROASTE pentru COSMIN CONTRA! DOI TRICOLORI S-AU ACCIDENTAT

Selectionerul Cosmin Contra a primit doua vesti proaste in aceeasi zi. Conform FRF, proaspatul tehnician al echipei nationale de fotbal a Romaniei nu va putea miza in dubla cu Kazahstan si Danemarca, din preliminariile pentru turneul final al Campionatului Mondial din 2018 gazduit de Rusia, pe doi fotbalisti, ambii accidentati.

“Doi dintre jucatorii nationalei convocati pentru meciurile cu Kazahstan si Danemarca au probleme medicale si nu se vor mai alatura lotului. Eric Bicfalvi a jucat in meciul Spartak Mosova – FC Ural 2-0 cu dureri la spate, in timp ce Iasmin Latovlevici a intrat in minutul 66 al partidei Galatasaray – Karabukspor 3-2 si a incheiat jocul cu probleme musculare la coapsa stanga.

Staff-ul echipei nationale a tinut in permanenta legatura cu echipele la care evolueaza cei doi jucatori si, la recomandarea medicilor, Bicfalvi si Latovlevici vor intra intr-un program special de recuperare la club. Cei doi vor rata astfel partidele cu Kazahstan (5 octombrie, ora 21:45, Ploiesti) si Danemarca (8 octombrie, ora 19:00, Copenhaga) “, se arata intr-un comunicat oficial al Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

Selectionerul  Cosmin Contra a anuntat faptul ca in locul lui Eric Bicfalvi si Iasmin Latovlevici nu va mai convoca niciun alt jucator.

Sursa foto: sport