VESTI PROASTE pentru GORGHIU si BLAGA! BASESCU ii bate in SONDAJE

ALINA GORGHIU si VASILE BLAGA conduc, cel putin conform cifrelor din sondaje, partidul cu cea mai mare intentie de vot. Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, PNL ar obtine 42%.

Nu la fel de bine stau si liderii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga. Cei doi se plaseaza pe ultimele doua locuri la incredere, in topul politicienilor. Alina Gorghiu are 16% la incredere, in timp ce Vasile Blaga are 14%, conform unui sondaj CSCI, publicat de EvZ.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: Peste zece ani VICTOR PONTA ne va spune ca l-a votat pe IOHANNIS

Socul pentru cei doi este ca sunt depasiti de fostul presedinte Traian Basescu, care ajunge la 18%. incoltit de DNA, dupa 10 ani de razboaie politice si cu toti apropiatii (inclusiv rudele) in diverse faze ale unor proceduri judiciare, Traian Basescu ramane cea mai importanta voce a opozitiei.

La fel de ingrijorator pentru Gorghiu si Blaga este pozitia lui Calin Popescu Tariceanu care se bucura de un grad de incredere de 33%.

CITESTE SI: GORGHIU ii raspunde glumelor lui PONTA: A ajuns intr-un TEATRU al ABSURDULUI 

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1090 de persoane, in perioada 20-24 aprilie, si are o eroare de 3,1%, la un nivel de probabilitate de 95%.

Sursa foto Mondo News