VESTI PROASTE PENTRU JOHNNY DEPP. ACTORUL RISCA O PEDEAPSA DE 10 ANI DE INCHISOARE

Actorul american Johnny Depp risca sa primeasca o condamnare de 10 ani de inchisoare pentru introducerea ilegala in Australia a celor doi caini de companie ai sai, Pistol si Boo. Motivul este nerespectarea regimului de carantina al acestei tari.

Daca acest caz va ajunge la tribunal si daca starul hollywoodian va fi gasit vinovat, actorul risca sa primeasca o condamnare de 10 ani de inchisoare sau o amenda de 265.000 de dolari, este de parere o comisie din Senatul australian, scrie Mediafax.

CITESTE SI: CELE MAI BIZARE FOBII ALE VEDETELOR

Depp a generat cateva controverse la inceputul lunii mai, atunci cand i-a luat cu el in Australia, la bordul unui avion privat, pe cei doi caini de companie ai sai.

O ancheta oficiala a ajuns la concluzia ca Johnny Depp, ceilalti pasageri de la bordul avionului si membrii echipajului au omis sa semnaleze in fata autoritatilor vamale prezenta celor doua animale de companie.

CITESTE SI: Cum arata fiica actorului Johnny Deep la varsta de 15 ani

Ministrul Agriculturii din Australia, Barnaby Joyce, care duce de doi ani o campanie acerba de promovare a principiului potrivit caruia normele si regulamentele sanitare se aplica tuturor cetatenilor, indiferent daca acestia sunt vedete de la Hollywood, l-a avertizat pe starul hollywoodian intr-un mod foarte brutal, spunandu-i ca Pistol si Boo vor fi confiscati si vor fi eutanasiati daca nu vor parasi teritoriul australian in cel mult 48 de ore.

Sursa foto www.libertatea.ro