VESTI PROASTE pentru MIHAELA RADULESCU: RINGIER renunta la COLABORAREA cu vedeta

Ringier Romania a decis sa renunte la colaborarea cu vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, care scria o pagina de opinie in revista Elle, au declarat joi surse din companie.

Pana la momentul difuzarii acestei stiri, nici compania Ringier Romania si nici Mihaela Radulescu nu au facut un anunt oficial in acest sens, informeaza Mediafax. 

Mihaela Radulescu se numara printre colaboratorii revistei Elle Romania. Ea a fost special editor pentru Elle Romania, in ultimii noua ani, potrivit site-ului acesteia.

Totodata, Mihaela Radulescu a aparut de numeroase ori pe coperta revistei Elle Romania, cel mai recent pentru numarul din luna ianuarie al publicatiei.

CITESTE SI: LOVITURA pentru MIHAELA RADULESCU: VEDETA ar putea fi DATA AFARA de la o cunoscuta emisiune

In plus, Mihaela Radulescu a fost amfitrioana galei Elle Style Awards la cele trei editii ale evenimentului care s-au desfasurat pana in prezent.

In ultima perioada, Mihaela Radulescu, care este si jurat in emisiunea “Romanii au talent” de la Pro TV, a avut mai multe aparitii controversate in acest show. De asemenea, afirmatii facute de aceasta, dintre care cele mai recente se refera la comunitatea gay, au starnit numeroase comentarii negative pe retelele de socializare.

CITESTE SI: Primul SOT al MIHAELEI RADULESCU a fost CONDAMNAT la inchisoare cu EXECUTARE

Pe de alta parte, jurnalistul Marius Tuca a scris joi, pe site-ul sau, ca Mihaela Radulescu si-a incetat contractul de colaborare cu Pro TV, din cauza notorietatii negative aduse de gesturile si comentariile acesteia ca jurat al concursului “Romanii au talent”, care au condus la scaderea ratingului acestei emisiuni.