Vesti proaste pentru RUDEL OBREJA! Dosarul de TRAFIC de INFLUENTA va fi REJUDECAT

Ultimul termen din dosarul in care fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, RUDEL OBREJA, este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la SORIN OVIDIU VANTU, pentru a interveni la judecatori de la ICCJ, in dosarul privind favorizarea lui NICOLAE POPA, va fi rejudecat, transmite Mediafax.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) au decis ca ultimul termen din dosarul in care fostul presedinte al Federatiei Romane de Box (FRB), RUDEL OBREJA, este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la SORIN OVIDIU VANTU, sa fie rejudecat “pentru reluarea dezbaterilor in complet de divergenta, cu referire la posibila existenta a unui caz de nulitate absoluta, constand in neanalizarea situatiei de fapt si a apararilor inculpatului de catre judecatorul fondului, cu consecinta trimiterii cauzei spre rejudecare la prima instanta”, se arata in decizia instantei. 

CITESTE SI: DOSARUL GALA BUTE: HIDROELECTRICA DA IN JUDECATA FR DE BOX PENTRU A-SI RECUPERA SPONSORIZAREA

Astfel, la data de 22 martie, cand se vor relua dezbaterile, trei magistrati ai Curtii de Apel vor decide daca se va rejudeca procesul. Judecatorul care a avut spre solutionare cauza in prima instanta este GEANINA TERCEANU, cercetata de procurorii DNA pentru ca ar fi primit bani in schimbul unor decizii favorbile in DOSARUL TRANSFERURILOR. 

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box RUDEL OBREJA a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare de prima instanta, Tribunalul Bucuresti.

Sursa foto: adevarul