Vesti proaste pentru soferi! Se scumpeste RCA-ul

Veste proasta pentru soferi. ASIGURARILE AUTO se vor scumpi, pentru ca pagubele produse in urma accidentelor sunt din ce in ce mai mari, iar daunele nu pot fi acoperite, sustine seful ASF, Misu Negritoiu.

“Probabil o sa se mai scumpeasca pentru ca altfel de unde sa acopere aceste costuri lumea. Acuma, daunele sunt mai mari decat erau inainte”, a spus  seful ASF, citat de site-ul b1.ro.

Citeste si: SE SCHIMBA REGULILE RCA

Vestea nefericita POLITELE RCA se scumpesc vine in contextul in care pretul acestor ASIGURARI a crescut deja cu 10 la suta fata de anul trecut. Misu Negritoiu, considera ca ASIGURARILE AUTO ar trebui sa fie si mai scumpe, ca urmare a accidentelor rutiere tot mai multe.

“Daca nu rezolvam la timp toate reclamatiile sau toate daunele este pat ca sistemul are deficit de finantare si atunci trebuie sa umblam la baza”, a afirmat Negritoiu.

In plus, nu numai ASIGURARILE AUTO sunt vizate de scumpiri. Si preturile la ASIGURARILE OBLIGATORII pentru locuinte ar putea creste.

Citeste si: OMNIASIG: ICCJ VERIFICA DOAR SITUATIA POLITELOR DE ASIGURARE DE LOCUINTE, AM DEMARAT SI O INVESTIGATIE INTERNA

Motivul invocat de seful ASF este ca prima incasata pe termen mediu si lung este insuficienta.

Sursa foto: businesslive.ro