VESTE TRISTA pentru familia campionului MICHAEL SCHUMACHER

Vestile privind o refacere totala a septuplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, nu sunt deloc bune, la aproape de noua luni de la accidentul suferit de german la schi, in statiunea franceza Maribel.

Dupa externare, Michael Schumacher a fost transferat la resedinta personala din Elvetia, situata pe malul Lacului Leman.

Familia campionului este decisa sa intreprinda toate actiunile necesare pentru ca Michael sa revina la starea de dinainte de accident si in acest scop a angajat o intreaga armata de medici, infirmiere si terapeuti care fac cu randul la capataiul bolnavului.

CITESTE SI: MICHAEL SCHUMACHER A FOST EXTERNAT DIN SPITAL!

Sunt in total 15 persoane care au grija de Michael Schumacher, insa costurile financiare sunt si ele pe masura. Cheltuielile saptamanale sunt cifrate la 125.000 euro saptamanal, in contextul in care averea familiei este estimata la 600 de milioane de euro.

In acelasi timp, starea de sanatate a lui Michael Schumacher ramane stabila, iar medicii sunt optimisti si spera ca recuperarea sa in cadrul familial l-ar putea ajuta pe fostul pilot de Formula 1 sa-si recapete toate facultatile.

Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, in data de 16 iunie, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne. La inceputul lunii septembrie, Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta personala.

CITESTE SI: Un suspect in furtul dosarului medical al lui SCHUMACHER s-a SINUCIS in PUSCARIE

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca. Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie.

CITESTE SI: SOTIA LUI MICHAEL SCHUMACHER A LUAT O NOUA DECIZIE RADICALA