Veta Biris, de Craciun la Capalna: La noi, din fericire, inca se mai colinda!

Indragita interpreta de muzica populara, Veta Biris, a dezvaluit, pentru Mondo News, ca sarbatoarea Craciunului o petrece la Capalna, in judetul Alba, alaturi de copii, nepoti si de consatenii sai dragi. 

Veta Biris a gatit, ca in fiecare an, multe bucate traditionale, printre ele numarandu-se lipia cu branza, cu mac si mere, supa de taitei, friptura de porc sau cozonacul.

Alaturi de familie, Veta Biris a asteptat colindatorii pana tarziu in noapte si ne-a dezvaluit cu mandrie: “din fericire, la noi inca se mai colinda”.

“Sarbatoarea Craciunului sa aduca multa bucurie in sufletele oamenilor, sa dea Dumnezeu sa avem un an mai bun cu mai multa bucurie. Ca in fiecare an, petrec Craciunul acasa la Capalna, alaturi de familie, copii, nepoti si consatenii mei dragi. Am pregatit masa de Craciun impreuna cu nurorile mele, de pe care nu lipseste lipia cu branza, cu mac si mere, supa de taitei, friptura si cozonacul.

Impreuna am asteptat, pana tarziu in noapte, colindatorii, pentru ca la noi din fericire, inca se mai colinda. Dumnezeu sa ocroteasca Romania! Sarbatori fericite pentru toti romanii, oriunde s-ar afla!”, a spus, pentru Mondo News, Veta Biris.

Mai jos puteti asculta unul dintre cele mai indragite colinde ale solistei de muzica populara.