Vezi aici ce produse lanseaza astazi Apple

Apple va organiza astazi un eveniment la sediul central din Cupertino, in cadrul acestuia urmand sa lanseze pe piata noi produse.

Desi evenimentul este, ca de obicei, invaluit in mister, presa internationala abunda in zvonuri legate de noile produse pe care Apple le va lansa. Site-ul arstechnica.com a publicat o lista a produselor care urmeaza sa ne fie prezentate in cursul serii de astazi.

NOUL SISTEM DE OPERARE iOS 7  – Unul dintre cele mai sigure lucruri legate de evenimentul Apple de marti va fi anuntarea unei date de lansare pentru noul sistem de operare iOS 7. Acesta va fi schimbat radical fata de iOS 6, intreaga interfata parand ca este facuta din straturi care te ajuta sa intelegi mai bine ierarhia aplicatiilor deschise. Control Center iti permite sa accesezi rapid functii comune precum luminozitate, WiFi on/off, Bluetooth on/off, chiar si lanterna. Multitasking-ul a fost reinventat pentru a afisa un sistem de carduri cu aplicatiile deschise.Noul sistem de operare va functiona pe telefoanele iPhone 4, 4S si 5, generatia a cincea de iPod touch, iPad Mini, iPad 2, 3 si 4. Cel mai probabil, sistemul de operare iOS 7 va putea fi descarcat incepand cu data de 18 septembrie. 

IPHONE 5S si IPHONE 5C – Toate zvonurile aparute in presa internationala indica faptul ca Apple va lansa marti nu unul, ci doua noi telefoane: IPHONE 5S si IPHONE 5C. Chiar daca se pare ca va arata la fel ca modelul precedent, iPhone 5S va avea componente hardware mult mai bune: noua generatie de procesoare A7, o baterie cu autonomie mai mare, o camera foto-video mai performanta. iPhone 5S va fi disponibil in trei variante de culoare: alb, negru si “sampanie” (o nuanta discreta de auriu).
Odata cu iPhone 5S va fi lansata, se pare, mai scrie sursa citata, si o versiune “low-cost” de iPhone, care va purta numele de iPhone 5C. iPhone 5C-ul va avea o carcasa de plastic si va fi disponibil in mai multe culori, precum azuriu si roz.

NOI MODELE DE iPAD – Este posibil ca astazi sa avem parte si de lansarea iPad Mini 2 si iPad 5. Potrivit zbonurilor, iPad Mini 2 va avea ecran de tip Retina Display, iar iPad 5 va avea un design schimbat fata de modelele precedente. iPad 5 va avea o carcasa cu dimensiuni mai mici, insa cu toate astea dimensiunile ecranului vor ramane neschimbate.

Sursa foto: fin6.com