Vezi care sunt cei sapte finalisti ai Car of the Year 2014. GALERIE FOTO

Cunoscutul concurs anual care desemneaza cea mai buna masina din Europa si-a desemnat cei sapte finalsiti ce se vor lupta pentru prestigiosul trofeu.

Organizatorii renumitului concurs european Car of the Year, care desemneaza cea mai buna masina de pe continent, au dat publicitatii lista cu cei sapte finalisti care vor lupta pentru titlu. Astfel, Masina Anului 2014 in Europa va fi aleasa dintre cele sapte modele ale celor sapte constructori ramasi in cursa. Acestea sunt BMW i3, Citroen C4 Picasso, Mazda3, Mercedes-Benz S-Class, Peugeot 308, Skoda Octavia si Tesla Model S.

BMW i3

 

Citroen C4 Picasso

 

 

 Mazda3

 

Mercedes-Benz S-Class

 

 

 

 Peugeot 308

 

 

Skoda Octavia 

 

 

Tesla Model S

 

Juriul competitiei Car of the Year este format, conform promotor.ro, din jurnalisti auto care activeaza la publicatii de profil din Europa. In urma mai multor sesiuni de teste, ei vor anunta castigatorul titlului de Masina Anului 2014 in Europa cu ocazia Salonului Auto Geneva 2014 din luna martie.

Concursul Masina Anului in Europa sau Car of the Year, asa cum este cunoscut mai bine, a celebrat anul trecut 50 de ani de existenta.

 Sursa foto: autoblog.com, promotor.ro, 4tuning.ro autostrada.md