Vezi cat costa in Romania iPhone 5S si iPhone 5C ! Ai da atatia bani pe ele ?

Apple a inceput sa comercializeze in unele tari noile sale smartphone-uri, iPhone 5S si iPhone 5C. Cateva magazine online din Romania au anuntat deja data la care vor face livrarile si pretul telefoanelor.

 Varful de gama al companiei Apple a intrat deja in oferta multor site-uri de specialitate din tara noastra, iar preturile la liber pornesc de la 3.499 de lei, scrie ziare.com. Astfel, cei de la evoMag.ro au anuntat, marti, ca au in stoc modelul de 16 GB in varianta de culoare Space Gray, pe care il comercializeaza la pretul de 4.499 lei. Insa pana joi, telefoanele s-au epuizat. “Stocul este limitat, insa va fi reinnoit in decursul saptamanii, clientii evoMAG avand, in cele din urma, acces la toate versiunile de iPhone 5S lansate”, se arata intr-un comunicat de presa. Reprezentantii cel.ro au declarat pentru Ziare.com ca pretul este de 3.849 lei si ca modelul de 16GB va fi disponibil in magazinul lor incepand cu data de 3 octombrie, iar de la Koyos.ro, noul telefon poate fi achizitionat la un pret de 4.199 lei, mai precizeaza sursa notata. Daca doriti o capacitate de stocare mai mare, atunci trebuie sa scoateti mai multi bani din buzunar. Astfel, preturile pentru modelul de 32 GB variaza intre 3.999 de lei si 6.205 de lei, iar pentru 64 GB, acestea sunt cuprinse intre 4.499 de lei si 7.234 de lei.

Varianta mai ieftina a gamei de top, numita 5C, are preturi in Romania incepand cu 2.799 de lei. La evoMag.ro, smartphone-ul este disponibil in prezent doar in varianta 16 GB, culoare alba, pentru 2.999 de lei, reprezentantii magazinului anuntand ca vor aduce in curand si celelalte modele. Quickmobile.ro are in oferta atat versiunea de 16 GB, care costa 3.000 de lei, cat si cea de 32 de GB, de 3.500 de lei, ambele variante fiind disponibile in culorile alb, verde, galben, albastru si roz, informeaza ziare.com. Reprezentantii cel.ro au precizat ca 5C va costa 2.899 lei si va fi disponibil de luni, 30 septembrie.