Vezi ce note au primit vedetele pentru coafuri la nunta Biancai Slav

Teodor Boghiu, specialist cu o vechime de aproape 10 ani in industria frumusetii parului si absolvent al cursurilor de tunsoare si culoare ale celor mai renumite academii de profil din lume, a raspuns provocarii de a comenta si analiza felul in care vedetele s-au coafat la nunta anului, cea dintre Bianca Dragusanu cu Victor Slav.

“Imi place coafura Oanei Roman si cum si-a echilibrat volumetriile Desi coafura este rotunda iar rotundul nu se
impaca tocmai bine cu formele ei, este totusi o coafura inspirata deoarece echilibreaza foarte bine volumetriile rochiei si ale corpului. Imi place culoarea parului Oanei”.

Despre coafura Nicoletei Luciu, Teodor Boghiu spune: “A facut o alegere buna ce pare a se incadra in tendinte. Ar fi fost mai inspirat un coc spaniol mai voluminos”.

In schimb, se pare ca Daniela Crudu nu a facut o alegere prea inspirata in alegerea coafurii. “Pare mai degraba o coafura facuta in graba acasa, nicidecum una elaborata facută la un coafor. Si in cazul ei, cred ca parul ar fi mers mult mai bine prins!”.

Bianca Slav este o mireasa moderna ce si-a ales o coafura lejera, pe spate. Se pare ca aceasta coafura este in trend in ultima vreme in randul mireselor “vedete” de peste granita. In cazul de fata se vede ca este o coafura bine lucrata ceea ce apreciez. Ceea ce nu-mi place este parul putin prea lung. Ar fi fost o coafura reusita daca parul ar fi fost cativa centimetri mai scurt”, a mai spus Teodor Boghiu.

foto Mihai Mitrea/Ambasad’or Events