Vezi datele la care va disputa Steaua restantele cu Chiajna si “U” Cluj

LPF a anuntat astazi datele la care Steaua Bucuresti va disputa restantele contra echipelor Concordia Chiajna si “U” Cluj.

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei, a terminat prima jumatate a sezonului pe pozitia a treia a clasamentului Ligii I, fiind la un punct in spatele echipei de pe locul 2, Petrolul, si la trei distanta de Astra Giurgiu, ocupanta primei pozitii. Formatia ros-albastra are insa doua partide mai putin disputate, ceea ce ar putea duce la schimbarea clasamentului Ligii I pana la reluarea partii secunde.

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat astazi ca restantele Steaua – Concordia Chiajna, contand pentru etapa a III-a, si Steaua – Universitatea Cluj, meci amanat in runda a XIV-a, se vor disputa la 14 si 18 februarie 2014, orele la care se vor juca cele doua meciuri urmand sa fie stabilite ulterior.

Meciul Steaua – Concordia a fost amanat din cauza retrogradarii echipei Rapid Bucuresti, formatia ilfoveana refuzand atunci sa dispute meciul programat peste doar doua zile, in timp ce partida partida Steaua – Universitatea Cluj a fost amanata din cauza meciurilor de baraj ale echipei nationale cu Grecia, din luna noiembrie.