Vezi motivul pentru care un fan al Stelei a fost arestat la finele partidei de la Londra

Un suporter al echipei Steaua Bucuresti a fost arestat la Londra, imediat dupa meciul disputat de ros-albastri cu Chelsea in ultima etapa a grupelor Ligii Campionilor. Motivul pentru care sustinatorul campioanei Romaniei a fost retinut de autoritatile britanice este unul destul de ciudat.

Suporterul stelist a folosit pe toata desfasurarea meciului de pe arena londoneza „Stamford Bridge” un laser de culoare verde cu care i-a sicanat, in numeroase randuri, pe o parte dintre fotbalistii de la Chelsea, dar si pe antrenorul Jose Mourinho.

Presa engleza scrie ca stelistul a fost monitorizat de stewarzi pe toata durata intalnirii iar dupa fluierul final el a fost retinut de politisti.

“Am observat ce se intampla, dar nu ma pot concentra asupra acestor lucruri in timpul meciului. Nu stiu cate probleme ne poate acea lumina. Am simtit-o de cateva ori, dar nu m-a durut nimic, asa ca am continuat ca si cum nimic nu s-a intamplat”, a spus Mourinho atunci cand a fost intrebat de jurnalistii locali daca a fost deranjat de gestul fanului roman.

Sursa foto: realitatea.net