Viata in Alb si Negru! De ce s-a despartit Andrei de Sylvia

Sylvia a dat cartile pe fata la un an dupa despartirea de Andrei de la Alb si Negru. „Eram deprimata, de asta l-am inselat.”, sustine blonda.

Dupa o casatorie ce a durat trei ani , Andrei si Sylvia s-au despartit. Motivul? Ea l-a inselat, el a parasit-o, ca mai apoi ea sa spuna ca se plictisise de relatie si era deprimata. Artista si-a inselat sotul cu dansatorul, lucru descoperit de acesta cu ajutorul unui detectiv particular pe care il angajase cand a simtit schimbari majore in comportamentul sotiei.

La mai bine de un an de la separare, Sylvia a uimit: ” Era ceva in neregula, incepuseram sa ne racim, sa petrecem putin timp impreuna. Este foarte greu sa-i spui omului ca vrei sa divortezi. Aproape un an m-a ros gandul acesta. Cu Iulian am fost prietena foarte buna, iar la un moment dat, inexplicabil, s-a produs scanteia intre noi. Atunci mi-am spus ca ce s-o intampla, s-o intampla. Si s-a intamplat! Asteptam ca Andrei sa afle adevarul si sa initieze el divortul”, a declarat Sylvia intr-un show televizat.

Apropiatii lui Andrei nu cred o iota din dezvaluirile blondei: “Ea nicio secunda nu a fost deprimata. Nu a dat de inteles vreodata asa ceva. Este foarte fals ce a sustinut si ar trebui sa ii fie rusine! Pai, iti inseli sotul fara motiv, asa, te afla o tara intreaga si te trezesti dupa un an de zile sa spui ca tu, de fapt, erai deprimata?! Nimic mai fals! Ea era moarta dupa el si se afisa mereu superindragostita!”, a declarat un apropiat al lui Andrei, pentru ziarulring.ro.

Sursa foto: libertatea.ro