Viata TRAFICANTILOR DE DROGURI din Brazilia a ajuns pe FACEBOOK. GALERIE FOTO si VIDEO

Isi marchiaza teritoriul prin LUPTE SANGEROASE in celebrele FAVELAS, acolo unde, de ani de zile, domneste legea terorii. Sunt TRAFICANTII DE DROGURI din ghetourile braziliene, cei care obisnuiau sa isi marcheze teritoriile cu graffiti. Acum, ei si-au “mutat” viata pe retelele de socializare.

De cand au descoperit internetul, TRAFICANTII DE DROGURI din favelas-urile aflate la periferiile oraselor braziliene nu ezita in nici un moment sa isi etaleze viata pe FACEBOOK, YOUTUBE, TWITTER sau INSTAGRAM.

Mai mult, GASTILE se folosesc de filmulete sau poze pentru a trimite amenintari catre rivali. Iar asta inseamna AMENINTARI CU MOARTEA si imagini sugestive cu arme de foc, etalate cu mandrie.

Trendul a crescut din 2012, atunci cand fostul ofiter NYPD, Sargeant Lou Savelli, specialist in BANDE PERICULOASE, le-a povestit jurnalistilor de la Atlantic Cities ca razboiul TRAFICANTILOR s-a mutat pe internet, noteaza News.com.au.

Citeste si: UN CAMERAMAN BRAZILIAN SI-A FILMAT PROPRIA MOARTE (VIDEO)

“Facebook este noul lor colt de strada”, a spus politistul atunci. “In loc sa tipe unul la altul pe strazi si pereti, acum o fac pe internet si toata lumea poate vedea”, a mai explicat el.

Acum, LUPTELE DE STRADA CU ARME DE FOC sunt incarcate pe internet si servesc drept sistem de avertizare pentru oricine se incumeta sa le calce teritoriul.

Chiar la inceputul acestui an, in februarie, cativa localnici au filmat o astfel de confruntare in care se aud arme automate in miez de noapte, intre membrii gastilor conduse de doi importanti traficanti dintr-o mahala a Rio de Janeiro-ului: Comando Vermelho (CV) si Terceiro Comando Puro (TCP).

Este de notorietate cazul lui Nando Bacalhau, un LORD AL DROGURILOR celebru in Brazilia. In 2012, TRAFICANTUL isi etala cu mandrie averea, femeile si violenta pe internet, desi avea o recompensa pusa pe capul sau. La scurt timp, politia a reusit sa il aresteze. La inceputul lui 2014, un alt gangster violent, cunoscut sub numele de “Lacosta”, a putut fi prins de autoritati. Pozele sale de pe FACEBOOK au condus la acuzarea a inca 12 membrii din banda sa.

Citeste si: POLITIST DEMENT! CE A PATIT UN TANAR GRAFFER E REVOLTATOR. VIDEO

Autoritatile braziliene fac eforturi disperate de a scapa orasele de crime, mai ales acum, inainte de Campionatul Mondial de Fotbal din luna iune. Nu mai devreme de luna martie armata a intrat in una din cele mai mari FAVELAS din Rio de Janeiro, numita Favele da Mare. Cei 1.500 de soldati au reusit sa recapete controlul ghetoului unde traficantii faceau legea.

Sursa foto: vice.com, news.com.au