Vicepremierul VASILE DANCU o da la intors in cazul ARENEI NATIONALE

VASILE DANCU, vicepremier si ministru al Dezvoltarii, o da la intors in atat de mediatizatul caz al ARENEI NATIONALE. Invitat duminica dimineata la emisiunea „Dupa 20 de ani”, difuzata de postul Pro Tv, VASILE DANCU a recunoscut ca a gresit si, mai mult, incearca din rasputeri sa isi aroge meritele pentru foarte probabila redeschidere a ARENEI NATIONALE.

„PRIMARIA CAPITALEI ne-a adus un buletin de analiza de la un laborator din Italia care e superior celui ISU si, foarte probabil, vor primi acordul. Probabil ca luni (n.red. 14 martie), in cadrul sedintei Comisiei, agrementul va fi oferit Primariei Capitalei. Astfel, se vor putea juca din nou meciuri pe ARENA NATIONALA”, a declarat VASILE DANCU.

Ministrul Dezvoltarii a declarat, in cadrul emisiunii amintite, ca PRIMARIA CAPITALEI a depus buletinul de analiza realizat de laboratorul din Italia in data de 3 martie ceea ce este o noua minciuna gogonata marca VASILE DANCU pentru ca documentul a fost transmis de reprezentantii PMB la Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii din subordinea MDRAP in data de 19 februarie si, in aceeasi zi, primarul general RAZVAN SAVA i-a solicitat, in mod expres, vicepremierului un raspuns pana la data de 14 martie!

CITESTE SI: SOLUTIA LUI DOREL AL LUI DANCU: STROPIM ACOPERISUL CU APA!

„Legea prevede ca, in cazul in care nu exista o autorizatie de protectie la incendii din partea ISU sa se ia masuri suplimentare, sa se faca un plan comun de masuri intre pompieri, salvare, ISU si toti ceilalti si sa se desfasoare meciul in conditiile acestea. Este legala aceasta solutie si a avut loc pana acum”, a mai spus VASILE DANCU. Insa daca avea loc o nenorocire cine platea domnule VASILE DANCU? Dumneavoastra in niciun caz………

Vicepremierul a plusat si, in incercarea de a intoarce situatia in favoarea domniei sale, a declarat ca este vorba de „o problema de administratie care se concentreaza foarte mult pe birocratie”. Mai simplu spus, VASILE DANCU este de parere ca daca PRIMARIA CAPITALEI si, implicit primarul general interimar RAZVAN SAVA, a respectat legea inseamna ca isi doreste mai multa birocratie si arata o lipsa de interes fata de cetatean.

Astfel, VASILE DANCU refuza cu indarjire sa isi recunoasca vina si incearca, in continuare, sa o arunce in curtea PRIMARIEI CAPITALEI insa este clar ca administratia centrala si edilul general RAZVAN SAVA au demonstrat exact contrariul, adica grija fata de cetatean dar si o modalitate sigura de a evita o noua tragedie, poate mai mare decat cea petrecuta la clubul Colectiv.

CIITESTE SI: RAZVAN BURLEANU PUNE PRESIUNE PENTRU A-SI MASCA INCOMPETENTA?

Singura concluzie a acestui tam tam fara sfarsit este extrem de simpla si de clara: VASILE DANCU trebuia sa avizeze si sa semneze documentul prin care sa permita deschiderea ARENEI NATIONALE imediat ce a primit la MDRAP buletinul de expertiza de la PRIMARIA CAPITALEI in luna februarie, amicalul de lux Romania – Spania si partidele derby din Liga I se jucau in Capitala si toata lumea era multumita!

Sursa foto: sport