Vicepremierul VASILE DANCU si comisarul european CORINA CRETU, o prima intalnire la Guvern

Comisarul european pentru politica de dezvoltare regionala, CORINA CRETU si viceprim-ministrul VASILE DANCU, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice au avut vineri o prima intrevedere la Palatul Victoria, informeaza un comunicat al MDRAP.

Potrivit comunicatului, cei doi s-au intalnit pentru a avea “un schimb de informatii privind masurile prioritare in domeniul programelor cu cofinantare din fonduri europene”.

“Ma bucur sa primesc vizita dumneavoastra, este printre primele vizite si o consider bine-venita, pentru ca vorbim despre un domeniu extrem de important. Este foarte util sa stabilim noile contacte, sa punctam impreuna modalitatile prin care putem accelera absorbtia. Chiar daca mai avem putin timp pana la finalul anului, inca sunt lucruri pe care le putem face pentru bunul mers al acestor programe. Vom lua rapid toate masurile care se impun”, a declarat viceprim-ministrul Vasile Dincu.

Dancu si Cretu au discutat despre programele care au avut loc in perioada 2007-2013, dar si despre programele viitoare.

“Noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice are deja in pregatire un plan de masuri pe termen scurt, care urmeaza sa fie discutat foarte curand cu comisarul european”, mai anunta MDRAP.

Sursa foto: romanialibera