VICEPRESEDINTE PNL: Peste 20% dintre PARLAMENTARI au plecat din partidele in care au fost votati

PNL

Vicepresedintele PNL, TEODOR ATANASIU, sustine ca una dintre marile probleme ale actualului LEGISLATIV este aceea ca 20% dintre parlamentari nu mai fac parte din partidele pe listele carora au fost alesi.

“Noi avem o problema majora, in sensul ca in Parlament exista peste 20 la suta din parlamentarii romani care nu mai fac parte din partidele in care i-au votat alegatorii. Unul din cinci nu mai face parte din partidul pe listele caruia a fost votat de catre alegatorii la alegerile parlamentare in 2012.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU a dezvaluit cum va vota PNL la investitura GUVERNULUI PONTA IV 

Nu se poate face o majoritate, punand stanga de o parte, si dreapta de cealalta parte, decat daca apelezi la partidele care inglobeaza, in interiorul lor, o majoritate traseista. PLR este exclusiv format din traseisti. Astazi nu poti sa faci o majoritate in PARLAMENT, lasandu-i la o parte pe cei care au plecat de la un partid la altul”, a declarat TEODOR ATANASIU, la Realitatea Tv.

Pe de alta parte, ATANASIUa vorbit de excluderile recente din PSD si a apreciat ca nu vede posibila o majoritate care sa sustina un guvern de tehnocrati.

CITESTE SI: Eugen Nicolaescu: Ni se propune un guvern neasumat politic de nimeni si o politica guvernamentala a nimanui 

“Daca dam la o parte traseistii, ar ramane un gir politic al PSD si PNL. Trecand peste faptul ca VICTOR PONTA a crezut ca a pierdut alegerile din cauza lui MIRCEA GEOANA si l-a dat afara. Am vazut ca a crezut ca proasta guvenare i-a venit de la cei trei ministri tineri si i-a dat afara. Eu inteleg ca PSD condus de VICTOR PONTA nu e dispus sa sustina un Guvern de tehnocrati. Nu cred ca vom gasi o majoritate parlamentara care sa sustina un Guvern de tehnocrati”, a mai declarat TEODOR ATANASIU. 

Sursa foto: realitatea.net