Vicepresedintele ANAF, ROMEO NICOLAE, anchetat de DNA, eliberat din functie dupa si-a depus demisia

Vicepresedintele ANAF, ROMEO NICOLAE, sef al Directiei Generale Antifrauda Fiscala, cercetat de DNA pentru trafic de influenta si pus sub control judiciar, a fost eliberat din functie, dupa ce si-a depus demisia la Cabinetul premierului, informeaza Mediafax. 

Demisia lui ROMEO FLORIN NICOLAE din functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), care coordona Directia Generala Antifrauda Fiscala, a fost inregistrata la Cabinetul premierului in 10 septembrie, la o zi dupa ce a fost audiat la Directia Nationala Anticoruptie Ploiesti si anchetatorii au luat in cazul sau masura controlului judiciar, cu interdictie de a-si exercita functia.

CITESTE SI: Vicepresedintele ANAF, ROMEO NICOLAE, si-a inaintat DEMISIA lui VICTOR PONTA

Decizia premierului VICTOR PONTA de eliberare, la cerere, a lui ROMEO FLORIN NICOLAE din functia de vicepresedinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat, a fost publicata vineri in Monitorul Oficial.

CITESTE SI: Directorul Directiei Antifrauda, NICOLAE ROMEO FLORIN, pus sub CONTROL JUDICIAR dupa ce a primit mita 5.000 de euro. UPDATE

ROMEO FLORIN NICOLAE este urmarit penal pentru trafic de influenta, el fiind audiat in 9 septembrie de procurorii DNA Ploiesti, dupa ce i-au fost perchezitionate un apartament din Ploiesti si o casa dintr-o zona rurala din judetul Prahova.

 Sursa foto b365