Vicepresedintele ANRE, SORIN DUMBRAVEANU, a fost retinut

Vicepresedintele ANRE, SORIN DUMBRAVEANU, a fost retinut

Vicepresedintele ANRE, Sorin Dumbraveanu, a fost retinut, joi, de procurorii anticoruptie pentru luare de mita. Vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Energie (ANRE) este acuzat ca ar fi intervenit la Enel pentru obtinerea unui contract in favoarea societatii Electroalfa.

Potrivit unor surse judiciare, alaturi de Dumbraveanu au mai fost retinute doua persoane un angajat de la Enel si unul de la Electroalfa.

Alaturi de Dumbraveanu au mai fost retinute doua persoane un angajat de la Enel şi unul de la Electroalfa, sustin surse judiciare.

Citeste si: MADALIN DUMITRU, seful Directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei, retinut de DNA

Claudiu Dumbraveanu a fost numit in luna octombrie 2012 de catre Parlament ca membru in Comitetul de reglementare al ANRE cu functia de vicepresedinte si un mandat de doi ani si jumatate. El a fost recomandat de catre PSD.

Potrivit site-ului Bizenergy.ro el, este absolvent al Institutului Politehnic Iasi – sectia Energetica, a lucrat pana in anul 2005 la Electrica, iar din 2005 la SC Electro Alfa International Botosani. Enel este unul dintre cele mai mari grupuri energetice straine prezente in Romania.