VICEPRESEDINTELE Comisiei Europene VALDIS DOMBROVSKIS, in VIZITA la Bucuresti

Vicepresedintele Comisiei Europene pentru moneda euro si dialog social, VALDIS DOMBROVSKIS, va efectua miercuri o vizita oficiala in Romania, pentru a discuta despre semestrul european, reformele structurale la nivel national si programul de asistenta financiara pentru Romania, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Potrivit sursei citate, VALDIS DOMBROVSKIS se va intalni cu prim-ministrul VICTOR PONTA, cu ministrul afacerilor externe, BOGDAN AURESCU, cu ministrul finantelor publice, EUGEN TEODOROVICI, si va participa la evenimentul de lansare a “Garantiei pentru Tineret”, alaturi de ministrul muncii si protectiei sociale, ROVANA PLUMB. De asemenea, VALDIS DOMBROVSKIS va participa la un pranz de lucru alaturi de reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor, precum si la o intalnire cu membri ai Parlamentului Romaniei.

Citeste si: Comisia Europeana solicita RETRAGEREA DESPAGUBIRILOR acordate FRATILOR MICULA

Intalnirea cu ministrul finantelor publice va fi urmata de declaratii comune de presa. Evenimentul de lansare a “Garantiei pentru Tineret” va fi deschis presei.

In incheierea vizitei, vicepresedintele Dombrovskis va participa la o cina de lucru alaturi de guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, MUGUR ISARESCU.

Citeste si: JEAN CLAUDE JUNCKER, presedintele CE, isi AMANA vizita la KIEV din motive de SANATATE

Sursa foto: rfi.ro