Vicepresedintele liberal al CJ Alba cere demisia sefului CNADNR pentru tamponarile in lant de pe A1

Vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, liberalul Florin Roman cere demisia directorului CNADNR, Narcis Neaga, pe care il acuza ca este vinovat de tamponarile in lant produse pe autostrada Sibiu – Orastie, in care au fost implicate 31 de masini, intrucat “a atribuit in mod absolut irational deszapezirea”, informeaza Mediafax.

Intr-un comunicat de presa transmis duminica, vicepresedintele CJ Alba Florin Roman (PNL) a spus ca vinovata de tamponarile in lant produse pe A1 este conducerea CNADNR, care a atribuit Sectiei Drumuri Nationale Timisoara deszapezirea acestui tronson de autostrada pe care a avut loc accidentul.

“Daca am fi trait intr-o tara civilizată, azi directorul CNADNR, falosul Narcis Neaga, specialistul in concesiuni, ar fi trebuit sa-si inainteze demisia de onoare. Asa cum ne-am obisnuit, cad capetele celor mici, ale sefului de la Pianu, desi pe autostrada s-a aruncat cu antiderapant. Principalul vinovat este CNADNR, care a atribuit in mod absolut irational deszapezirea pe timp de iarna la…Timisoara!!! Asta este incompetenta cat casa”, a spus Roman.

“Atrag atentia ca astfel de accidente se mai pot produce in orice moment. Cele doua noduri de la Sebes si Cunta sunt fara puncte de deszapezire. La o ninsoare puternica se blocheaza tot. Cum au gandit sefii de la CNADNR sa faca punct de deszapezire doar la Pianu si sa nu asigure deszapezirea pe cele doua noduri, unde se stie si gradul ridicat de umezeala??? Numai niste incompetenti puteau gandi de asemenea maniera (…) Din acest motiv ii cer demisia lui Narcis Neaga”, a adaugat Roman.

El a precizat pentru corespondentul MEDIAFAX că deszăpezirea pe autostrada Sibiu – Orăştie a fost încredinţată Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, care asigură aceste servicii prin secţia de la Deva.

Accidentul in lant a avut loc duminica dimineata, pe sensul Sebes – Cunta al autostrazii Sibiu-Orastie, pe un tronson inaugurat joi, iar in urma tamponarilor au fost avariate 31 de autovehicule si patru personae au fost ranite. In urma accidentului, traficul rutier pe sensul Sebes-Cunta a fost intrerupt timp de aproape sase ore.

Sursa foto: ziarulunirea.ro