VICEPRESEDINTELE PDL IOAN OLTEAN apare in DOSARUL POLITISTILOR de la BISTRITA

Numele vicepresedintelui PDL IOAN OLTEAN apare in dosarul in care au fost arestati trei dintre sefii Politiei din Bistrita Nasaud, informeaza Evenimentul Zilei citand un document al procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Sefii Politiei Bistrita-Nasaud – inspectorul sef Ioan Ovidiu Muresan, comisarul sef Robero Hasnas, seful Politiei Rutiere, si inspectorul principal Leon Closca, seful Politiei Rutiere din Nasaud – au fost arestati intr-un dosar de coruptie.

Procurorii DNA Cluj sustin ca Ioan Oltean a apelat la comisarului sef Ioan Ovidiu Muresan, seful IPJ Bistrita pentru a afla cine este persoana care scrie comentarii calomniatoare la adresa lui, care sunt postate la diferite articole de presa publicate de presa din Bistrita, noteaza evz.ro.

CITESTE SI: POLITIA din BISTRITA NASAUD DECAPITATA de DNA: TREI COMISARI SEFI RETINUTI! 

Intalnirea a avut loc in data de 8 august 2014, in biroul sefului IPJ Bistrita Nasaud. In prima faza, Ioan Oltean a depus o “petitie” la Politia Bistrita, prin care solicitase identificarea persoanei care a postat pe internet un comentariu negativ la adresa deputatului, comentariu in care l-a numit invatator ratat”.

Deputatul a fost nemultumit de raspunsul oficial pe care l-a primit, prin care era anuntat ca numele persoanei care a postat comentariul respectiv nu poate fi fi comunicat decat printr-o dispozitie a instantei. Oltean a apelat la serviciile inspectorului sef al IPJ Bistrita. “Muresan Ioan Ovidiu i-a comunicat verbal deputatului Oltean Ioan faptul ca IP-ul calculatorului folosit pentru postarea comentariului apartine numitului N. Marius, angajat al SRI Bistrita Nasaud”, se arata intr-un document oficial al DNA Cluj, citat de evz.ro.

CITESTE SI: PERCHEZITII la sediul Inspectoratului de Politie Judetean BISTRITA-NASAUD 

Sursa foto: adevarul.ro