Vicepresedintele PMP GABRIEL BERCA: Suntem un PARTID care NU are PROBLEMEcu JUSTITIA

Vicepresedintele PMP GABRIEL BERCA a declarat, sambata, la Suceava, ca PMP este un partid care nu are probleme cu justitia si e un partid ce spune lucrurilor pe nume, aratand ca formatiunea trebuie sa se consolideze, iar sprijinul lui TRAIAN BASESCU nu poate suplini activitatea membrilor PMP.

Gabriel Berca a spus, in cadrul Conferintei judetene de alegeri a PMP Suceava, ca stie ca le este greu membrilor PMP sa actioneze din cauza ca partidul este atacat permanent.

Stiu ca va este greu in fiecare comunitate in parte sa reprezentati partidul si sa incercati sa aduceti oameni noi alaturi de dumneavoastra in aceasta structura politica absolut necesara in alegerile viitoare“, a spus Berca.

CITESTE SI: BASESCU, dupa INTALNIREA REGIONALA a PMP: II VOI SUSTINE! PMP dezavueaza in mod egal PNL si PSD

El a aratat ca partidele traditionale romanesti au primit un semnal la alegerile din noiembrie 2014 ca rolul lor s-a terminat pentru ca nu au reusit sa tina pasul cu societatea romaneasca ce a evoluat, dar metehnele partidelor au ramas aceleasi, iar in aceste conditii este nevoie forte politice noi, cum este PMP.

Suntem un partid care nu avem probleme cu justitia. Suntem un partid care avem capacitatea sa spunem lucrurilor pe nume“, le-a mai spus Berca membrilor PMP Suceava.

In acest context, el s-a intrebat la ce partid mai este primarul Sucevei, Ion Lungu, care a migrat de la PNL la PDL si apoi a devenit independent sustinand in alegerile prezidentiale pe Victor Ponta.

Nu mai stiu liderii politici ai Sucevei pe unde sunt, ca nu-i mai vad pe televiziunile centrale. Se ascund”, a spus liderul PMP.

El a solicitat membrilor PMP Suceava sa actioneze astfel incat organizatia sa fie bine structurata in toate localitatile pentru alegerile din 2016.

Nu este suficient sa-l avem pe Traian Basescu langa noi. Avem obligatia sa ne organizam noi, sa fim mai puternici, sa fim pe picioarele noastre si sa beneficiem de experienta presedintelui Basescu in batalia politica. Dar nu poate Traian Basescu sa suplineasca activitatea noastra“, a spus Berca.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU: Nu ma voi INSCRIE in PMP sau in ALT PARTID

El a recunoscut ca la Suceava nu este usor, dar nici imposibil pentru PMP, pentru ca trebuie sa se lupte cu doua forte politice bine consolidate, PSD si PNL.

Berca le-a mai spus membrilor PMP Suceava ca Romania nu are acum opozitie si rolul PMP este sa fie opozitia.

Blatul din Codul electoral ma face sa cred ca USL traieste. Din pacate, in Romania USL traieste“, a mai declarat Gabriel Berca.

Sursa foto www.cronicadeiasi.ro